Vårdenhetschef

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen, Vetlanda

Vi välkomnar en ny vårdenhetschef till psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Vetlanda! Vi arbetar med tydligt fokus på verksamhetsutveckling för att ständigt överträffa patient- och kundtillfredsställelsen.

Vi söker

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn och gärna med tidigare erfarenhet av mottagningsarbete, teambaserat arbetssätt, samverkan mellan olika vårdenheter och området psykiatri. För att utvecklas i din profession ser vi gärna att du har ett intresse av kompetensutveckling för tjänsten.

Du bör ha tidigare ledarskapserfarenhet med personalansvar. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med stor möjlighet att forma ditt ledarskap och leda arbetsgruppen framåt! Uppdraget innebär ett heltidsförordnande under första året med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Du har goda möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling och att stärka ditt ledarskap. Du kommer ingå i en engagerad ledningsgrupp med hög motivation och nära samarbete. Utöver dina kollegor har du även controller och HR-partner som stöd.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du leder verksamheten vid vårdenheten så att kraven på hög patientsäkerhet och god vård tillgodoses. Tillsammans med övriga chefer ingår du i psykiatriska klinikens ledningsgrupp där du aktivt bidrar till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Som vårdenhetschef samordnar du enhetens ekonomi i överensstämmelse med verksamhetsplanen och fastställd budget. I uppdraget ingår personal- och arbetsmiljöansvar samt samverkan med vårdcentraler och kommuner, ett samarbete som är viktigt att utveckla. Tillsammans med teamet skapar du de bästa förutsättningarna för att leva upp till klinikens verksamhetsplan och policys. Vidare ingår klinikövergripande utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är tydlig i ditt ledarskap, ser helheter och har stor förmåga att skapa engagemang i personalgruppen. Du arbetar målinriktat och analytiskt samt förstår vikten av att driva både det operativa och det strategiska arbetet på enheten. Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och du förstår vikten av teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje och har kul tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Bo-Kenneth Knutsson, 010-243 56 42.

Sista ansökningsdag är den 20 februari men intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg som komplement.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb