Sjuksköterska

Beroendemottagningen, Psykiatriska kliniken Jönköping

Är du en person som tycker om att arbeta med bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter? Välkommen till oss på beroendemottagningen på Länssjukhuset Ryhov!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fr.o.m. 2020-04-01 t.o.m. 2020-08-31.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat.

Som anställd i Region Jönköpings län har du fri tillgång till vårt moderna gym samt fri sjukvård. Du har också möjlighet att delta i någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb. 

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med avancerad bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, skötare, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten, arbetsförmedlingen, försäkringskassan och kriminalvården.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en självständig och tillmötesgående person som har viljan att hjälpa andra. Då dina arbetsdagar kommer att se olika ut är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Samarbete med kollegor kommer att vara en stor del varpå det är viktigt att du arbetar bra med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, 010-242 30 45. 

Sista ansökningsdag är den 21 februari men intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb