Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Operationsenheten, Värnamo Sjukhus

Är du undersköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker?

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från operationsavdelning och/eller erfarenhet från vårdavdelning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Jourarbete förekommer i tjänsten.

Du kommer att arbeta i ett team där vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! 

Det här får du arbeta med
Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt med sjuksköterskorna och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du ska bland annat ta hand om uppkoppling av medicinsk apparatur, assistera vid steril uppdukning, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, ta emot patienter i receptionen till operationsenheten med mera.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs med att den ena dagen på jobbet inte är den andra lik. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet. Ett rutiningrepp kan snabbt förändras till en akut situation, vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är också viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Ingrid Åberg, 010-244 50 04 eller David Elf 010-244 50 05.
Sista ansökningsdag är den 29 februari.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb