Engagerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med och göra skillnad

Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus

Samarbete, kollegialt stöd och engagerat ledarskap! Det är några saker som beskriver Rehabiliteringscentrum på Värnamo sjukhus. Ett sjukhus som för andra året i rad är topprankat av Dagens Medicin. 

Vi är glada att vi nu har möjlighet att anställa två fysioterapeuter/sjukgymnaster till vår breda verksamhet.
 
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till just dina specifika önskemål och på så sätt tillsammans få se dig växa i din yrkesroll. Kanske söker du bredd och variation? Kanske vill du vara specifik och nischa dig? Eller helt enkelt vill du testa dig fram bland de olika möjligheter som finns inom vår verksamhet? Tillsammans lyssnar vi in och diskuterar! Vi tänker gärna nytt och ser möjligheter! Välkommen att söka tjänst hos oss.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett genuint intresse för att jobba med rehabilitering inom specialistsjukvård. Tjänsterna avser tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Är du nyutexaminerad så är vi en bra första arbetsplats då vi låter dig växa och bli trygg i den takt som passar dig.

Vi arbetar i fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Vidare är vi stolta över att kunna erbjuda det lilla sjukhusets charm och personlighet i kombination med en bred och utmanande verksamhet. Det är lätt att trivas hos oss!

”Vi har roligt på jobbet! Vi hjälps åt och jag har alltid en kollega att rådgöra med”
Sofia Hellström , leg sjukgymnast, Värnamo Sjukhus

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi kan erbjuda ett brett uppdrag mot antingen hela somatiska specialistsjukvården alt specifika uppdrag inom områden som medicin, kirurgi, ortopedi mm.

I det dagliga arbetet ingår bedömning och behandling/rehabilitering i såväl öppenvård som slutenvård. Förutom direkta patientkontakter ingår också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. 

Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete. 

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lugn, strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa någon av områdescheferna Annika Löfstedt tfn 010-244 7849 eller Jonas Nilsson, tfn 010 244 8869.

Vi berättar gärna mer! Tillträdesdatum och tjänstgöringsgrad diskuterar vi vidare tillsammans med dig så snart du är redo!
Så hör av dig – vi väntar på dig!

Sista ansökningsdag är 2020-04-07. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Engagerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med och göra skillnad Tillbaka till lediga jobb