Ergonom

Arbetsmiljöenheten

Vill du vara en av oss som arbetar med arbetsmiljö och arbetshälsa för Region Jönköpings läns medarbetare?

Vi söker nu en ergonom på heltid till vårt team i Eksjö som ersättare för en av våra ergonomer som flyttar från orten.
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Arbete i team med fokus på arbetsmiljö och hälsa
  • Arbetskamrater med bred kompetens och en trivsam arbetsgrupp
  • Möjlighet till personlig utveckling

Det här får du arbeta med

Som ergonom på Arbetsmiljöenheten får du ett omväxlande och stimulerande arbete! I ergonomens arbetsuppgifter ingår arbete mot organisation, grupp samt individer. Du medverkar vid kartläggningar och utvärderingar av arbetsmiljön, och stöttar verksamheter i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Utbildningar inom arbetsområdet, liksom medverkan vid upphandlingar är andra arbetsuppgifter. Du ger även stöd till chefer och medarbetare vid arbetsanpassningar och utredningar av arbetsförmåga.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med vidareutbildning till ergonom, alternativt erfaren fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för arbetsmiljö och arbetshälsa.

Du är van att ta eget ansvar, strukturera ditt arbete och kommunicerar tydligt. Personlig mognad och struktur är viktigt i vårt arbete. Du har ett flexibelt förhållningssätt och god förmåga till självständigt arbete såväl som till samarbete. Du använder ett konsultativt förhållningssätt och trivs med att stötta chefer och medarbetare. Du har god datavana och lätt för att lära dig nya system.

Vi arbetar över hela länet, varför körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marianne Rosgren, tfn 010-242 28 33, 070-297 55 54. 

Vill du vara en av oss? Vi ser fram emot att höra från dig redan idag eller senast 1 mars. Vi planerar att genomföra intervjuer fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ergonom Tillbaka till lediga jobb