Administrativ samordnare

Kvinnohälsovården, Eksjö

Trivs du med administrativt arbete och omväxlande uppgifter? Kom till oss!

Vi söker

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning, gärna med erfarenhet av att arbeta med administration. Du har goda datorkunskaper inom Office-paketet och andra digitala verktyg samt har lätt för att sätta dig in i nya IT-stöd. Det är önskvärt om du har erfarenhet av personal- eller dokumenthanteringssystem som exempelvis Heroma eller Evolution. Har du dessutom erfarenhet av schemaläggning är det ett plus. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö där vi har en god sammanhållning, använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

I din roll kommer du att vara ett administrativt stöd till vårdenhetschef samt ha ett IT-ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att skriva protokoll och mötesanteckningar, dokumenthantering och publicering på vår intranätsida. I dina arbetsuppgifter som ledningsstöd skriver du kallelser, protokoll och anteckningar till möten. I rollen samordnar och handlägger du administrativa frågor, personaladministration ingår i tjänsten. Du hanterar även bokningar av konferenser, lokaler, resor, fika och annat till aktiviteter och möten inom kvinnohälsovården.

För att du ska trivas hos oss

Då du deltar i olika mötesforum ser vi att du har goda kunskaper i att skriva och kan uttrycka dig skriftligt på ett välformulerat sätt. Som person uppfattas du som tillmötesgående och intresserad av att leverera god service. Du ­planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, har god förmåga att organisera och kan snabbt parera mellan olika arbetsuppgifter. För denna tjänst är det viktigt att du kan arbeta självständigt, ge bra service och ha en hög ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Gunilla Madhani, 010-243 50 21. Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020, men skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb