Trädgårdsarbetare

Regionfastigheter, Mark och Trädgård, Jönköping

Vi söker

Vi söker en person för säsongsanställning under perioden 20 april – 2 oktober och en som kan vara semestervikarie under juni, juli och en bit in i augusti. Tiderna för anställningen kan anpassas vid behov.

För säsongsanställningen ska du ha utbildning inom trädgård eller tidigare erfarenhet av liknade arbeten är meriterande. Gällande anställningen som semestervikarier är erfarenhet eller utbildning inom området meriterande.

Körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi söker en driven person som gillar att få saker gjorda.

Det här får du arbeta med

Mark och Trädgård är en dela av Regionfastigheter och vi ansvarar för utemiljöerna runt Länssjukhuset Ryhov, Rosenlunds Vårdcentrum samt Spira. Vårt mål med verksamheten är att ska bra miljöer som kan bidra till friskare patienter och personal. Vi arbetar därför aktivt med att utveckla utemiljöerna utifrån den forskningen om utemiljöernas betydelse i ett vårdsammanhang. Vi vill skapa miljöer med hög kvalité och med en hög skötselnivå.

Arbetsuppgifterna är ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, yttre städning och planteringsarbeten. Du kommer att ingå i en väl fungerande grupp som består av 6 personer. Vissa arbetsuppgifter utförs gemensamt medan andra utförs enskilt. Drivkraft och förmågan att se vad som behöver göras på ett område är en förutsättning för arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och tycker om att lösa och hantera komplexa frågor. Vi ser också att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi värdesätter att du har kundens nöjdhet i fokus och agerar professionellt mot dina samarbetsparter.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta landskapsingenjör/chef Robert Burman 036-321127 eller 0767-243925, mailadress robert.burman@rjl.se

Ansök redan idag, dock senast den 2020-03-15, då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Trädgårdsarbetare Tillbaka till lediga jobb