Sjuksköterska, natt

Medicinsk vårdenhet D, Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Att arbeta på en akut hjärtvårdsenhet är både spännande och lärorikt! Är du intresserad av hjärtsjukvård och vill arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Då har vi jobbet för dig! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta natt på Höglandssjukhusets hjärtvårdsenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Skulle du vilja rotera mellan att arbeta dag och natt finns det även möjlighet till detta. 

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid!

Hos oss får du chans att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt. Vi lär oss ständigt av varandra och ser fram emot att få in nya idéer och ny kompetens från vår nya kollega!  Hos oss har du möjlighet att påverka din sysselsättningsgrad och vi tillämpar även individuell schemaplanering. Utöver detta finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Vårt mål är att alla sjuksköterskor ska vara inskolade på våra HIA-platser inom ett år.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats, så gillar medarbetarna att arbeta natt på grund av att: "Ingen natt är den andra lik, det tycker jag är något väldigt positivt", "det är i många fall ett självständigt jobb vilket är en utmaning, men det blir också en styrka när man jobbat ett tag", och "självklart också för att vi är en sådan trevlig nattgrupp".

Det här får du arbeta med

Sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelningen innefattar alla former av kardiologisk vård och omvårdnad samt en fördjupad kunskap inom exempelvis EKG-tolkning. Arbetsuppgifter som är i fokus under natten är observation av patienter under kardiologisk utredning, du granskar EKG/hjärtövervakning och är även ansvarig för omvårdnaden av patienten. På natten arbetar du både tillsammans med andra sjuksköterskor och med undersköterskor. På enheten finns 19 vårdplatser, varav fyra är HIA-platser. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för människor och alltid ha patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Därför är det viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du tar egna initiativ och arbetar strukturerat och är tydlig i din kommunikation. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att vårdenhetschef Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63. Sista ansökningsdag är den 12 mars 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb