Kommunikatör

Marknadsavdelningen

Är du en fena på kommunikation? Då ska du läsa vidare.

 

Vi söker

Vi söker en kommunikatör med inriktning press och information till Länstrafikens marknadsavdelning i Jönköping.
På marknadsavdelningen är vi 6 anställda varav 2 är kommunikatörer. Vi finns i centrala Jönköping vid Tändsticksområdet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du har examen från en eftergymnasial utbildning företrädesvis medie-/kommunikations program eller liknande, samt några års erfarenhet av liknande roll. Du ska ha B körkort.

Vi erbjuder dig

Vi har höga ambitioner och vi vill att vår kommunikation ska vara relevant varje dag i alla våra kanaler. Vi söker därför en driven och erfaren kommunikatör som vill vara med och utveckla smarta arbetssätt för att nå ut, bygga förtroende och skapa relationer. Hos oss får du ett omväxlande arbete med varierade arbetsuppgifter, i stort och smått. Du kommer bli involverad i olika projekt och utvecklingsgrupper både internt och externt men din främsta uppgift blir att jobba med information internt som externt. Vi jobbar nära varandra och har ett gott samarbete på vår avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Din huvuduppgift blir att arbeta med marknadskommunikation. Du förväntas kunna skriva pressmeddelanden och det är därför viktigt att du har tät dialog med våra olika avdelningar för att publicera information i rätt tid. Du kommer arbeta med muntliga möten och presentationer samt tryckt informationsmaterial både internt och externt och du kommer använda olika digitala redskap och kanaler för detta. Du kommer även att förvalta vår webbplats och uppdatera den med aktuell information. Vi förutsätter därför att du är van användare av relevanta digitala lösningar som webbpubliceringsstystem och sociala medier.

För att du ska trivas hos oss

Du behöver vara självgående och kunna driva projekt från början till slut. Som person är du kreativ och positiv och delar med dig av din kunskap, samtidigt som du är öppen och nyfiken på nya lösningar. Du ska ha lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du är en van användare i Adobe Creative Cloud och Officeprogrammen.

Du har förmåga att se kommunikationens roll från flera perspektiv samt argumentera för det. Du är en vass och snabb nyhetskommunikatör med god språkkänsla och stilistisk förmåga.
Du har förståelse för och kunskap om nyhetsmediernas uppdrag och arbetssätt, och du är duktig på att skapa innehåll som är intressant och relevant för våra olika målgrupper. Du förväntas kunna arbeta snabbt, under tidspress och med flera uppgifter parallellt – med bibehållen kvalitet.

Som person är du strategisk, lösningsorienterad och lyhörd för omgivningens och resenärens behov. Du är van att prioritera och ta stort eget ansvar, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och ser vikten av att utveckla professionella nätverk.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 8 april. Välkommen med din ansökan. Har du några frågor kan du kontakta Marknadschef Anne Mårtensson, tel.nr 010-241 55 50.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kommunikatör Tillbaka till lediga jobb