Administrativ samordnare

Barnhälsovården, Jönköping, Region Jönköpings län

Då en av våra uppskattade medarbetare snart går vidare till nya utmaningar söker vi hennes ersättare. Vi söker en administrativ samordnare med övergripande ansvar för barnhälsovården i Region Jönköpings län. Är du nyfiken på att få vara en del av vår kliniks fortsatta utveckling? Läs mer här!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, och som också har flerårig erfarenhet från att ha arbetat i yrket. Vi vill att du har god datorkunskap i de olika officepaketen och regionens olika IT system samt vana att skapa sidor på intranätet. 

Tillsammans med medarbetare i barnhälsovårdens lednings- och utvecklingsstab har du din arbetsplats på Rosenlunds vårdcentrum, Jönköping. I ditt uppdrag ingår resor till de olika enheterna i länet. Körkort är därmed ett krav.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett arbete där du genom dina goda idéer och engagemang har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter.
  • En trevlig arbetsplats med engagerade medarbetare.
  • Ett spännande arbete där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och förbättrar arbetet på vår enhet.
  • En del i ett större sammanhang då vi bedriver verksamhet i hela Region Jönköpings län.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I rollen som administrativ samordnare kommer du att ha ett övergripande ansvar för administrativa uppgifter inom hela barnhälsovården. Du ingår i klinikens ledningsgrupp, och står där för den administrativa kompetensen. Du har ett nära samarbete med både verksamhetschef och övriga medarbetare som ingår i ledningsgruppen. Du är ledningsgruppens IT kontakt. Utöver arbete i och med ledningsgruppen ansvarar du för att leda och fördela administrativa uppgifter inom barnhälsovårdens grupp av administratörer. Att delta i process- och utvecklingsarbete ingår också i din tjänst.
  

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och som är flexibel och lösningsorienterad vid snabba omställningar och nya förutsättningar. 
Du är serviceinriktad, har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du har förmåga att ta ansvar för din uppgift. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få ett bra bemötande och känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. Stor tonvikt läggs vid jämlikhet över länet, långsiktighet och att följa barns hälsa ur ett folkhälsoperspektiv. Barnhälsovårdens ledningsgrupp vill arbeta för ett närvarande ledarskap och lägger därför stor tonvikt vid kommunikation. 

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i vårt län där barnkonventionen ska vara en självklar utgångspunkt.

Så här gör du om du är intresserad

Mer information om tjänsten lämnas av Carin Oldin, barnhälsovårdsöverläkare och verksamhetschef för barnhälsovården.
Du når Carin på tfn 010 242 4178.

Sista ansökningsdag är den 14 april 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb