Undersköterska

Rehabiliteringsmedicin, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska till ett vikariat med tillträde 2020-06-01 till 2021-08-31.
Omfattning: 100% dag/kväll/helg.
Arbetsplats: Rehabiliteringsmedicinska klinikens vårdavdelning Länssjukhuset Ryhov.

Undersköterskecitat

”Trygg arbetsgrupp”
”Bra arbetstider”
”Varierande arbetsuppgifter”
”Tillåtande miljö – vågar fråga när man är osäker”
”Fokuserar på det friska inte det sjuka”

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete. Du arbetar personcentrerat tillsammans med kollegor i multiprofessionellt team vilket ger möjlighet till lärande mellan professioner. Teamarbetet ger inspiration och drivkraft med möjlighet att tillvarata personens egna resurser med fokus på hens behov.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Trivs du, som vi, med varierande arbetsuppgifter där vi får följa patientens framgångar på nära håll? Hos oss har du möjlighet att ha en längre patientkontakt, bra kontinuitet och du får följa patientens framsteg i sin återgång till livet utifrån de förändrade förutsättningarna. På vårdavdelningen är många av patienterna i ett stabilt medicinskt skede där fokus ligger på omvårdnad, samtal och rehabilitering. Arbetet inriktar sig i första hand mot neurologiska skador och sjukdomar, men även andra diagnosgrupper förekommer.

Arbetet sker i team där patient och närstående är delaktiga. Våra team kännetecknas av ett stort engagemang i arbetet, vi stöttar och hjälper varandra. På kliniken finns en teamsjuksköterska som du kommer att få stöd av i det kliniska arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teamarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll. Du är van att ta eget ansvar, är flexibel som person och lösningsfokuserad. Du ser möjligheter och tar tillvara resurser hos dig själv och andra. Du trivs med att jobba i en organisation som ständigt strävar mot att förbättra verksamheten med patientens behov i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta Christina Gustavsson vårdenhetschef, tfn 010-242 26 02.
Sista ansökningsdag är 2020-04-09. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb