Röntgensjuksköterska

Röntgen, Värnamo sjukhus

Under hela 2019 har röntgenavdelningen i Värnamo genomgått en stor renovering och ombyggnation. Detta gör att vi framåt våren 2020 har en helt ny och fräsch avdelning som arbetsplats. Samtidigt har vi byggt en ny MR-enhet och installerat Siemens senaste magnetkameror av den nya generationen, en 3T och en 1,5T. Vi har också installerat Siemens kombilabb där vi utför interventioner och genomlysning. Under 2020 kommer vi även att byta ut våra skelettlabb. På avdelningen finns också två CT (Canon) och ultraljud.

Vi söker

Vi på Röntgen i Värnamo söker nu nya röntgensjuksköterskekollegor! Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med oss i ett härligt gäng. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. Utöver ett arbetslag fyllt av härliga kollegor kommer du får en arbetsplats där samarbete och arbetsglädje värderas högt. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner,­ där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska hos oss får du jobba med akuta och elektiva undersökningar vad gäller CR, CT och interventioner. Du kommer att få en individuell och grundlig introduktion för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteter för att uppnå jourkompetens. Tjänsten innefattar jourarbete vilket innebär tjänstgöring såväl dag som natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra. Du är flexibel och behåller lugnet i stressade situationer. Vidare har du har god samarbetsförmåga. Du är en ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Ing-Marie Vestman, 010-244 76 01 eller Carin Peterson 010-244 76 02. Sista ansökningsdatum är 16 augusti 2020. Vi rekryterar löpande under ansökningsperioden men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska Tillbaka till lediga jobb