Barnundersköterska till kvinnokliniken!

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad barnundersköterska och som vill arbeta med oss! Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär arbetstid dag, kväll, helg och natt. Har du tidigare erfarenhet som barnundersköterska är det önskvärt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som barnundersköterska på Kvinnokliniken arbetar du bland annat med akutmottagande av patienter, provtagning samt assisterar läkare och barnmorskor. Du arbetar för att ge våra patienter god omvårdnad på förlossning, gyn-vårdavdelning, BB och kvinnoklinikens mottagning. En viktig del i arbetet är informationen och kontakten till patienterna och deras anhöriga. Alla medarbetare inom kvinnoklinikens slutenvård roterar mellan två avdelningar. Framöver kan nya uppgifter tillkomma eller förändras då kliniken hela tiden strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och har ett stort fokus på utveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss arbetar du bra tillsammans med andra och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Du planerar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, ser möjligheter i nya situationer och behåller lugnet även i stressande och pressande situationer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna Josefina Odenströmer 010-242 14 32, Katarina Böwing, 010-242 14 10 och Maria Jabeskog, 010-242 14 24. 

Sista ansökningsdag är 23 augusti 2020. Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnundersköterska till kvinnokliniken! Tillbaka till lediga jobb