Vårdadministratör

Vårdadministrationen, Ögonkliniken, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vi söker

Ögonklinikerna i Region Jönköpings län har påbörjat arbetet med att bygga upp en ny organisation med gemensam regionövergripande administrativ enhetschef. Vi söker nu en utbildad vårdadministratör på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli en viktig del av vår grupp av vårdadministratörer på ögonkliniken nu och framöver.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör har du en viktig roll på ögonkliniken. Att arbeta som vårdadministratör hos oss är att befinna sig mitt i verksamheten. Arbetet är stimulerande, omväxlande och utmanande. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på kliniken.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Hos oss är huvudsakliga arbetsuppgifter medicinsk dokumentation, diagnos-och åtgärdsklassificering, receptionsarbete, samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Är du intresserad av IT finns möjlighet att arbeta som IT-kontakt på kliniken.

På ögonkliniken i Eksjö arbetar ett 30-tal personer såsom administrativa assistenter, läkare, optiker, optometrister, ortoptist, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss är det viktigt att du är uthållig och stabil. God självinsikt där du på ett självständigt sätt strukturerar och planerar din arbetsdag. Du har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och IT-system. Du arbetar bra med andra människor, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och har en vilja att hjälpa andra. Har du även erfarenhet av att arbeta i Cosmic är detta önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Christina Flodén, telefon 010-242 16 88. Sista ansökningsdag är 2020-07-31. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb