Legitimerad sjuksköterska

Bröstmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Välkommen till oss på Bröstmottagningen!

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill arbeta i ett fantastiskt gäng hos oss på Bröstmottagningen med start senast den 24 Augusti 2020. Vi erbjuder ett vikariat till och med 31 januari 2021 med möjlighet till förlängning på mottagningen eller på någon av våra vårdavdelningar.

Vi erbjuder dig
Du är med och bidrar till ständiga förbättringar och utveckling. Bröstcancervården i Region Jönköpings län är sedan 2016 samlad på Länssjukhuset Ryhov. Bröstmottagningen utreder, diagnosticerar och behandlar bröstrelaterade sjukdomar. Vi arbetar med standardiserade vårdförlopp (SVF) i nära samarbete med andra enheter som är involverade i bröstcancervården.          
Tillsammans med kontaktsjuksköterskorna på Bröstmottagningen ansvarar du för bokning, mottagning och behandling.

Det här får du arbeta med
I arbetsuppgifterna ingår att vara kontaktsjuksköterska för bröstpatienter, när det gäller pre- och postoperativ information och du har egna patientuppföljningar. Som kontaktsjuksköterska förbereder du och medverkar vid multidisciplinära konferenser. Du har ett nära samarbete med läkare och undersköterskor och du är med i utvecklingsarbetet. Du har även delat ansvar för Bröstmottagningens telefonrådgivning tillsammans med de andra sjuksköterskorna på mottagningen.

För att du ska trivas hos oss
Vi sätter stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med bröstpatienter är meriterande, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Charlotte Jonsson, 010-242 62 15 eller Therese Barje 010-242 62 66. Sista ansökningsdag är 2020-07-31 men intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!
Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb