Rehabinstruktör

Rehabiliteringsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Nu söker vi rehabinstruktör till vårt fantastiska team på Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Jönköping.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att jobba i nära samarbete med andra människor, fungera som ett bollplank och vara en kunskapsresurs för teamet, patienten och närstående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av egen rehabilitering. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande arbetsplats med dokumenterat god arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet. Verksamheten genomsyras av nära samarbete mellan de olika professionerna.

”Att vara en förebild, motivatör, inspiratör, men framförallt en medmänniska”.  Så beskriver vår tidigare rehabinstruktör Eje Grennborg rollen som rehabinstruktör.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

Som rehabinstruktör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och förbättras. Du får ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bistå patienter i individuell träning
  • Lära ut rullstolsteknik
  • Följa med patienter på olika aktiviteter
  • Förklara svårigheter/ ge tips när det gäller t.ex. bilkörning
  • Agera som ett bollplank/samtalsstöd åt patienter och närstående

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är trygg och stabil som person och ger ett gott bemötande. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och förmågan att kunna sätta dig in i deras situation. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Så här gör du om du är intresserad

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Modie, 010-242 26 19. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2020. Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Rehabinstruktör Tillbaka till lediga jobb