Sjuksköterska dag eller natt

Akutvårdsavdelningen, Ryhov

Är du en erfaren sjuksköterska som med din kunskap och erfarenhet vill bidra till din egen och andras utveckling? Brinner du dessutom för att förbättra resultaten för patienternas hälsa och kvaliteten i omvårdnaden, då kan rollen som sjuksköterska på akutvårdsavdelningen vara något för dig!

Vi söker

Till akutvårdsavdelningen söker vi dig som är sjuksköterska, trygg i din profession och gärna med några års erfarenhet av akutsjukvård eller annan specialiserad slutenvård. Här bedriver vi akutsjukvård dygnet runt. Att jobba hos oss ger dig nya utmaningar och en stor bredd i din sjuksköterskeprofession.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på en arbetsplats som tillämpar önskeschema. Tjänsten är på heltid med möjlighet att arbeta dag eller natt. Arbetar du dag så avser tjänsten dag-, kväll och helgtjänstgöring. För dig som är intresserad av en nattjänst erbjuder vi ett lönetillägg på 6 000 kr baserat på heltid. Du får en anpassad introduktion med utgångspunkt från din erfarenhet.

Vi erbjuder friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym samt fri öppen sjukvård.

Du kan läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län här.

Det här får du arbeta med

På akutvårdsavdelningen tar vi hand om akut sjuka patienter inom specialiteterna kirurgi och medicin. Inom de 34 vårdplatserna finns även en övervakningsenhet med 5 vårdplatser. I vårt utökade uppdrag ingår även att bistå med sjuksköterskekompetens på tillnyktringsenheten som har 3 vårdplatser i dagsläget.

Arbetet på akutvårdsavdelningen är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du bedömer nya patienter varje dag och får ständigt nya utmaningar som ska lösas. Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi vill att patienten är delaktig i sin vård. Det innebär att kommunikation och information är en mycket viktig del i ditt arbete. Du har en arbetsledande funktion.

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempot, stor variation i arbetet, trivs att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss! Eftersom vi har en komplex verksamhet är tidigare erfarenhet som sjuksköterska, speciellt inom akutsjukvård önskvärt. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll som sjuksköterska. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor.

För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig, strukturerad och ha högt arbetstempo när så krävs. Vi ser gärna att du har ett visst tekniskt intresse eftersom medicinteknisk utrustning används i stor utsträckning. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi i team och får dygnet runt nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i vuxen ålder och ser varje individ som unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande i alla situationer.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Amelie Poppeldal-Johansson, tfn 010-242 26 73, eller vårdenhetschef Henrik Nilsson, tfn 010-242 26 36.

Skicka din ansökan snarast, dock senast den 16/8.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska dag eller natt Tillbaka till lediga jobb