Administrativ samordnare

Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län

Är du en administratör ut i fingerspetsarna och trivs i rollen som ”spindeln i nätet”? Då har vi den perfekta rollen för dig. Välkommen att söka tjänsten som administrativ samordnare inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län!

Vi söker

Vi söker dig som trivs i att arbeta rent administrativt samtidigt som du utmanas i att ha god överblick över flera olika processer. Du har mycket god datorvana och du använder Officepaketet obehindrat. Vi ser gärna att du har arbetat administrativt tidigare och har du en utbildning inom administration ser vi det som positivt. I grunden har du en slutförd gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av administrativt arbete inom hälso- och sjukvård är det meriterande. Med fördel har du även arbetat mot ledningsgrupp i form av samordnande eller serviceinriktad roll.

Då vi arbetar regionsövergripande och resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en spännande akutverksamhet med snabba tempoväxlingar. I rollen som administrativ samordnare får du möjlighet att bidra med god service och betydelsefulla administrativa kunskaper i nära samarbete med ledningsgruppen för ambulanssjukvården i Region Jönköpings län. I din roll kommer du att fördjupa dig inom verksamheten och för rätt person ges många möjligheter att utvecklas på flera olika plan. Du erbjuds en allmänvisstid om längst 11 månader, detta eftersom det är ett projekt som syftar till att du som administrativ samordnare är med och utvecklar din roll inom ambulanssjukvården tillsammans med verksamhetschefen. För rätt person övergår anställningen i en tillsvidaretjänst. Placeringsort Jönköping.

Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som administrativ samordnare hos oss på ambulansen är du ett administrativt stöd i ledningsgruppsmöten samt andra förekommande möten. I ledningsgruppen har du en viktig roll där du ansvarar för allt ifrån planering inför möten till att vara stöd i uppkoppling mot digitala möten samt skapa tydliga och strukturerade mötesanteckningar.
Du är hela klinikens stöttepelare och du är den som både chefer och medarbetare vänder sig till gällande IT-frågor, utformning av intranät samt utdrag och presentation av statistik. Utöver detta arbetar du även löpande med händelseanalyser och riskanalyser. Dina resultat presenterar du tydligt och strukturerat för ledningsgruppen. I rollen har du goda möjligheter att tillsammans med verksamhetschefen påverka och utveckla dina arbetsuppgifter, dina ideér och ditt driv värdesätts högt och det är din nyfikenhet som sätter gränserna.  

Eftersom du har en betydande del i personalkontakter samt i ledningsgruppen ser vi att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. 

Läs gärna mer om att arbeta på ambulansen här.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du flexibel och är bekväm i beslut med kort varsel, du är snabb att komma med nya idéer och löser smidigt de ärenden som kan uppstå under en arbetsdag. Du anpassar dig lätt till förändringar och har en positiv syn på nya utmaningar. I ditt arbetssätt är du självständig och tar enkelt initiativ inom ditt uppdragsområde. Du har hög personlig drivkraft och för dina egna processer framåt. Du trivs i att själv planera din arbetsdag, har god överblick och ser vad som bör prioriteras. Du har en stor vilja att utvecklas och lära i de system som används i verksamheten. Här ligger ditt driv i att du får en ökad struktur och ökad förståelse, du vill bidra till utveckling.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Thomas Johansson, 010-242 41 97 eller biträdande verksamhetschef Rickard Joneman, 010-242 28 90. Facklig företrädare för Vision är Tina Laine Tollström, 010-242 10 21. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är den 26 juli. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb