Teamsjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Vill du dela med dig av din kunskap, erfarenhet och trygghet? Som erfaren sjuksköterska bidrar du till att utveckla andra! Nu har möjligheterna öppnats för en ny karriärväg för sjuksköterskor. Du kan nu bli en av Region Jönköpings läns teamsjuksköterskor.

Vi söker

Till medicin- och geriatrikkliniken söker vi nu ytterligare teamsjuksköterskor till vår klinik. Du är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet av sjuksköterskearbete. Du har stort intresse av att handleda och coacha dina kollegor på kliniken. Pedagogisk utbildning eller motsvarande är meriterande. Likaså om du har erfarenhet från flera olika verksamhetsområden. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska, med tre års förordnande som teamsjuksköterska, utvärdering kommer att ske efter ett år. Arbetet innebär 20% som teamsjuksköterska och 80% kliniskt arbete. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

  • Som teamsjuksköterska får du 4 000 kronor (beräknat på heltid) som tillägg på din månadslön.
  • Du får 20% avsatt tid för din roll som teamsjuksköterska där du tillsammans med övriga teamsjuksköterskor på kliniken samordnar utbildningsinsatser på enheten och kliniken.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Att arbeta som teamsjuksköterska 20% på medicin- och geriatrikkliniken innebär att du genom din goda kunskap och din erfarenhet kan skapa trygghet för våra medarbetare. Du förväntas kunna skapa goda relationer med alla medarbetare, stötta, lyssna och coacha samt arbeta utifrån ett kunskapsbaserat arbetssätt. I rollen kommer du att planera och genomföra riktade utbildningsuppdrag, hålla i reflektionstillfällen samt vara drivande i utvecklingsarbeten och vara ett stöd i våra olika medicinska processer.

80% av din tjänst som teamsjuksköterska innebär kliniskt arbete, där du får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje enhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du planerar, leder och organiserar omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar individanpassat där vi har patienten i fokus.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans!

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta någon av oss chefer för att få veta mer om dessa tjänster eller vår klinik: Elisabet Nyman, 010-244 75 48, Malin Sandholst, 010-244 75 61, Marie Andersson, 010-244 87 78, Solweig Jonsson, 010-244 75 82.

Välkommen med din ansökan senast 20-08-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teamsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb