Vårdadministratör

Habiliteringscentrum

Är du en glad och positiv person, redo för nya utmaningar?
Du har nu möjlighet att ingå i vårt härliga administrativa team!
Vi hoppas att du som vårdadministratör, tillsammans med oss på habiliteringscentrum i Jönköping vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv i Jönköpings län. 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Det är önskvärt att du har kunskaper i Cosmic och vi ser gärna att du även har goda kunskaper inom IT. Du har goda kunskaper i svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på habiliteringscentrum där du arbetar i ett nära samarbete med flera olika yrkesgrupper. Du kommer ingå i vårt glada och flexibla administrativa team på tio vårdadministratörer.
Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Du har utifrån teamet och verksamheten möjlighet att själv styra och anpassa dina arbetstider, detta då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Tjänsten avser en tillsvidareanställning där tjänstgöringsgraden kan anpassas och förläggas på 75-100% utifrån dina önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. 
Placeringsort: Jönköping

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör på habiliteringscentrum i Jönköping arbetar du för barn, ungdomar och vuxna som alla ingår i habiliteringscentrums målgrupper. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av receptionsarbete och telefonservice. Du kommer även att arbeta med medicinsk dokumentation, samt övriga vanligt förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att vara delaktig i att utveckla vårt arbetssätt tillsammans med dina kollegor, ni arbetar även gemensamt mot verksamhetens mål.

Läs gärna mer om habiliteringscentrum som arbetsplats här

För att du ska trivas hos oss
För att du skall trivas hos oss är du flexibel och trivs i att arbetsuppgifterna kan komma att variera. I detta har du god förmåga att själv planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 
Som person är du serviceinriktad och engagerad, du är lugn i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar både för habiliteringscentrums målgrupper och dina kollegor. På habilieringscentrum är det viktigt att vi kan samarbeta i stort, men även ute i teamen. För oss är det viktigt att vi arbetar åt samma håll och har roligt tillsammans.

Detta värderar vi högt
Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår reception (fråga efter enhetschef Johanna Andersson eller hennes semestervikarie) Du kan även välja att prata med någon av våra vårdadministratörer kring tjänsten. 
Reception 010-242 43 50, telefontid vardagar klockan 8–12.


Sista ansökningsdag 2:a augusti. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb