Sjuksköterska till Kvinnokliniken!

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du vara en viktig del i Region Jönköpings läns goda kvinnovård och ha ett spännande arbete? Vill du vara en del av hela vårdkedjan och kunna påverka ditt jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse av framtidens kvinnosjukvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får ett varierande arbete genom dag-, kvälls- och nattpass på vår BB- och gyn-avdelning. Rotationstjänstgöring mot gynmottagningen kan vara aktuellt om intresse finns.

Om du som söker har ett intresse att i framtiden bli barnmorska erbjuder Region Jönköpings län utbildningsanställningar. En utbildningsanställning innebär att du kan studera till barnmorska med bibehållen grundlön.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst där du i din profession får möjlighet att växa i din roll. Du kommer att erbjudas en individuell introduktionsplan utifrån dina behov. Vi erbjuder dig chansen att kunna påverka och förbättra den goda kvinnovård vi erbjuder regionens medborgare.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar du i team, har spännande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden. På vår kvinnoklinik värnar vi om den totala upplevelsen och har patient och anhöriga i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som sjuksköterska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Eva Törefors, 010-244 73 09. Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till Kvinnokliniken! Tillbaka till lediga jobb