Sjuksköterska

Mag-tarmmottagningen, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Är du sjuksköterska och vill ha ett meningsfullt arbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi på Mag-tarmmottagningen söker nu en ny kollega som vill arbeta tillsammans med oss. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som har ett genuint intresse för människor och ständigt har patienten i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av gastroenterologi. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 80%. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att vi använder vår personalgrupps kompetens på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden. 

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder här!

Det här får du arbeta med

Varje dag kommer ett antal patienter in för olika behandlingar såsom infusioner med olika biologiska läkemedel och intravenösa järnbehandlingar. Vanliga besök är också informationsbesök och handledning av sjuksköterska vid uppstart av olika behandlingar som patienten sedan administrerar själv i hemmet. En annan stor del av arbetet består av granskning av provsvar på patienter med immunosuppressiv behandling. Mottagningsarbetet består av daglig telefonrådgivning där mottagningens motto är att snabbt kunna ge patienten svar på frågor eller inleda behandling vid försämring av grundsjukdomen.

Utöver de ovannämnda arbetsuppgifterna ingår det även and uppgifter som t.ex. delgivning av provsvar och undersökningar efter läkarordination, arbete med olika läkemedelsstudier, handläggning av nydiagnostiserade celiakipatienter, aktivt deltagande i patientutbildningar samt handläggning av ärenden via 1177.

På mottagningen finns en viss uppdelning mellan sjuksköterskorna vilket innebär att två sjuksköterskor har mera ansvar för patienter med inflammatorisk tarmsjukdom och två har ansvar för de med leversjukdom. Som leveransvarig sjuksköterska träffar du patienter med olika leversjukdomar och har mycket kontakter utanför sjukhuset med tex missbruksvård, socialtjänst och transplantationsenheten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo.
Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och du trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du har god förmåga att arbeta lugnt och stabilt även i stressade situationer. För dig är det viktigt att bemöta alla med respekt och empati, oavsett om det är kollegor eller patienter. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Teamet är litet och kommunikationsvägarna korta vilket gynnar både personalen samt våra patienter.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Det är viktigt att du är rätt person i vår arbetsgrupp. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Miriam Gadmar på telefon 010-242 20 72, eller via epost miriam.gadmar@rjl.se. 

Sista ansökningsdag är den 23e augusti 2020. Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb