Vårdadministratör

Barn. och ungdomsmedicinska mottagningen, Värnamo sjukhus

Är du en serviceinriktad vårdadministratör och vill ingå i en klinik som har ett nära samarbete mellan yrkesprofessionerna. Tycker du om att ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter med ett nära samarbete med klinikens medarbetare och patienter? Då ska du söka dig till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med kodningsutbildning. Har du intresse eller erfarenhet av IT är det meriterande. Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträdesdatum är enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett sammansvetsat och positivt arbetsteam.  Vi har en god arbetsmiljö och använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och ansvarar för utveckling. Vi erbjuder också en möjlighet till distansarbete.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic, remisshantering och övriga administrativa uppgifter inom enheten. Du kommer även delta i process och förbättringsarbeten.
Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen är en specialistmottagning inom öppenvården. Dina kollegor utgörs av vårdadministratörer, barnläkare och barnsjuksköterskor. Som vårdadministratör medverkar du aktivt till att verksamheten når sina mål. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du samarbetar bra med andra, är serviceinriktad och flexibel.  Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Detta värderar vi högt

Våra patienter ska få ett bra bemötande, känna förtroende för oss och vara delaktiga i sin vård och behandling. Detta ska tillsammans med hög medicinsk kompetens skapa bästa möjliga värde för dem vi finns till för.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Julie Thorvaldsson, tfn 010-244 8270.

Sista ansökningsdag är 17 augusti 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan! 
Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb