Logoped med inriktning mot barnlogopedi

Rehabiliteringscentrum, Nässjö

Är du logoped och tycker om att arbeta med barn? Vi behöver förstärkning till vårt härliga logopedteam då en av våra medarbetare ska gå på planerad frånvaro. Välkommen att söka till Rehabiliteringscentrum!

Vi söker

Vi söker en legitimerad logoped som med driv och engagemang vill jobba och utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten är heltidsvikariat på 1 år med start enligt överenskommelse. Goda möjligheter till förlängning på vikariatet finns. 

Arbetsplatsen finns i Nässjö som har bra pendlingsmöjligheter till både Eksjö, Jönköping och Linköping. På arbetsplatsen finns goda möjligheter att samverka med logopedkollegor. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig plats i en arbetsgrupp med en mix av nya och erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Vi har ett nära samarbete i vår logopedgrupp, samt med våra logopedkollegor i regionen. Det finns logopedkollegor i din direkta närhet samt kollegor inom andra professioner. Vi jobbar med mentorskap och utformar en individuell plan för att ge dig en bra introduktion och stöttning i din professionella utveckling. Utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i vår vardag genom utbildningar och gemensamma arbetsgrupper. Vi på Rehabiliteringscentrum försöker, i den mån det går, att vara behjälpliga med helhetslösningar såsom bostad, medsökande och fritidsintressen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
Våra förmåner

Det här får du arbeta med

I arbetet som barnlogoped hos oss träffar du barn i olika åldrar och med varierande behov. Du möter barn i förskoleålder som har svårigheter med tal, språk och/eller kommunikation. Du genomför bedömning/kartläggning, ger rådgivning om förhållningssätt och språklig stimulans och ger direkta behandlingsinsatser när det är aktuellt. En del av tjänsten riktas mot utredning av språkliga svårigheter hos barn och ungdomar i skolåldern. Du träffar då barn och vårdnadshavare för samtal och genomför språklig testning med barnet. I arbetet ingår samverkan med vårdnadshavare och personer i barnets närhet. Det kan också vara andra professioner runt barnet, så som barnhälsovårdspersonal, pedagoger i förskola/skola och psykolog. I arbetet ingår också samverkan med andra verksamheter som till exempel Barnhälsovården och Barn- och ungdomspsykiatrin. En av våra styrkor är att vi är flera logopeder inom arbetsgruppen som arbetar med barn och ungdomar, det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov som finns i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef rehabiliteringscentrum Christina Josefsson Gisler, tfn 076-723 4809, christina.josefsson.gisler@rjl.se eller logoped Linn Bobacken, tfn 010 243 3088.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2020.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped med inriktning mot barnlogopedi Tillbaka till lediga jobb