Specialistläkare

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du arbeta på en klinik med goda medicinska resultat? Trivs du med ett självständigt arbete där du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! 

 

Vi söker

Vi söker nu en specialistläkare inom obstetrik och gynekologi till vår verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat. Vår klinik har ett utpräglat teamtänk där vi ser styrkan i att arbeta tillsammans.

De verksamheter kliniken hanterar är allmän gynekologi, infertilitet, urologisk gynekologi, dysplasi, onkologi, ultraljud, kvinnohälsa/ungdomsmottagning och obstetrik. Vi har en specialistmödravård som sker i samarbete med medicinkliniken. Vi erbjuder dig ett brett arbete inom spännande ämnesområden!  
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare får du möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du själv får utveckla arbetsområden och delta i processarbeten. Du kommer arbeta mycket i team och lägga stor vikt vid förbättringsarbete. I tjänsten ingår även handledning av kolleger, läkarstudenter och randande distriktsläkare. Du samarbetar med övriga kliniker i regionen och framförallt med våra patienter! I tjänstgöringen ingår jourverksamhet vardagar och helger.

För att du ska trivas hos oss

Du ser dig som en lagspelare och skiljer på det personliga och professionella. Du har förmåga att behålla lugnet samt avväga och prioritera även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och trivs med att självständigt planera och strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Sista ansökningsdag är den 20 september 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb