Servicepersonal

Närservice Höglandet

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice på Höglandet!

Vi söker
Vi behöver förstärka vår service och söker nu personal till vår städ- och serviceverksamhet i Närservice Eksjö. Tjänsterna avser tidsbegränsade anställningar på hel och deltid till och med 2020-12-31 med eventuell förlängning.

Det här får du arbeta med
Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande och spännande arbetsuppgifter i nära samarbete med kunden. Våra medarbetare arbetar både självständigt och i team där de samarbetar och stöttar varandra för att kunna ge bästa möjliga service till kunderna. Som servicepersonal kan dina arbetsuppgifter innebära allt från dagligt städ (som är den största delen av vårt serviceuppdrag), storstäd, patienttransporter, viss måltidshantering,  verksamhetsnära service med mera. 

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter
Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, har god förmåga att själv strukturera ditt arbete, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är detta meriterande.

 I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ange i ansökan om du har körkort för bil och om det gäller manuell eller automat.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring arbetet inom städ är du välkommen att kontakta serviceledare Carina Larsson , tfn 010-243 67 21 eller Sofia Torstensson 010 243 51 24.

Varmt välkommen med din ansökan! Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 22 september. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb