Vårdadministratör

Kirurgkliniken, Eksjö

Välkommen till kirurgkliniken i Eksjö!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Meriterande är kodningsutbildning, IT-kunskap och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Du arbetar vardagar, kontorstid och du har möjlighet att styra din arbetstid mellan kl 06.00-18.00. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Du får möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter är dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, standardiserade vårdförlopp, kvalitetsregister och övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer även att få möjlighet att delta i förbättringsarbeten, vara handledare för våra studenter, IT-kontaktperson med mera eller något annat som kan intressera dig.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta administrativ enhetschef Annalena Josefsson för frågor om tjänsten, tfn 010 – 243 53 45. Sista ansökningsdag är den 25 september 2020 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb