Psykolog

Habiliteringscentrum Värnamo

Inspireras du av att skapa hållbara förutsättningar och erbjuda meningsfulla insatser för individer i vardagen? Vill du vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt?
Medskapande, medningsfullhet och kvalitet är de kärnvärden som genomsyrar allt i vårt arbete och vi hoppas att du som Psykolog, tillsammans med oss på Habiliteringscentrum i Värnamo vill vara en del i att skapa möjligheter till ett gott liv i Jönköpings län.  

Välkommen till en arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och goda möjligheter till vidareutbildning!

Vi söker

Vi söker dig som är är legitimerad psykolog med ett gediget intresse för och gärna erfarenhet av arbete med Habiliteringscentrums målgrupper.
Vi vänder oss till dig som är redo att anta de komplexa och utmanande uppgifter som barn- och ungdomshabiliteringen och vuxenhabiliteringen erbjuder. Din arbetsinsats som psykolog är mycket betydelsefull för de som vi möter. 
Du brinner för att vara med i utvecklingen kring Habiliteringscentrums arbete och för dig är det en självklarhet att vara en del i att skapa förutsättningar för ett så självständigt liv som möjligt för personer med funktionsnedsättning. 
Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du sätter relationer i rätt perspektiv och har lätt att särskilja det personliga från det professionella.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din psykologkompetens i ett tvärprofessionellt team där klimatet skapar goda förutsättningar för lärande och personlig utveckling. Dina kompetenta och erfarna psykologkollegor står för stöttning och support. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sina professioner och hela tiden lär sig mer.
Vi erbjuder dig att arbeta antingen mot barn-och ungdomshabiliteringen eller vuxenhabiliteringen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Habiliteringscentrums psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling och vardagsliv. Du arbetar tillsammans med teamet med bedömningar och utredningar samt behandling och rådgivning utifrån din professionella kompetens, riktat mot individen och dess nätverk.
Stora delar av arbetet sker i tvärprofessionella team, detta ger god samarbetsförmåga och är en lika viktig del som det självständiga arbetet. Du ger råd och stöd till föräldrar och anhöriga samt konsultativt stöd till personal. Du medverkar även i informations- och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

För att du skall trivas hos oss har du ett brinnande intresse för våra målgrupper på Habiliteringscentrum och du vill inom detta yrkesområde vara med och påverka och utveckla. Du är lugn och ditt arbetssätt är strukturerat, du arbetar även problemlösande och målinriktat. Vi söker dig som har förmåga att både arbeta självständigt och tillsammans med andra i tvärprofessionellt teamarbete.
Du är lyhörd och har lätt att samarbeta både kring patienter och kollegor, här har du även en helhetssyn där du förstår din roll. Du ser även ditt arbete utifrån ett större perspektiv där du agerar utifrån verksamhetens bästa i både stort och smått.  
Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar smidigt ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Slutligen är du kreativ och kommer ofta med nya idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, detta ger gott resultat då du lätt omsätter dina idéer i praktiken. 

Då vi arbetar regionsövergripande och resor förekommer i tjänsten är B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden i vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.
Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.
Allt vårt arbete mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 20201004. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vill du veta mer? Vi berättar gärna mer om vad tjänsten innebär och hur det är att jobba hos oss. Du är välkommen att kontakta Tohar Tsur som arbetar som psykolog hos oss på 010-24 479 28 eller enhetschef Maria Hermansson Ström, 010-244 79 24.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb