Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

På Vråen Folktandvård Värnamo får du som medarbetare möjlighet att växa i din yrkesroll. På kliniken finns ett brett spektra av patienter att arbeta med och som ny medarbetare får du god handledning.

 

På kliniken möts du av ett trevligt arbetsgäng med stark sammanhållning. Samarbete över yrkesgränserna och prestigelöshet i arbetet är något vi värderar högt.   

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Har du tidigare erfarenhet som tandhygienist eller av annat arbete inom vård är det meriterande, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom journalsystemet T4.

Du talar och skriver obehindrat på svenska språket. Vi ser det som positivt om du har körkort.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat med start enligt överenskommelse till och med augusti 2021, med möjlighet till eventuell förlängning.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning. Vi erbjuder också ett friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Du trivs att arbeta självständigt och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du tar ansvar för patientens behandling och motiverar patienten till hälsa genom hela livet. På kliniken hjälps vi åt i det dagliga arbetet. 

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs i mötet med patienter och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. Du är tillmötesgående och lyhörd inför varje patients unika behov. Du har goda kunskaper i svenska språket och din kommunikation är enkel och tydlig.

Genom din positiva attityd bidrar du till ett fortsatt bra arbetsklimat på kliniken och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål.

Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och planerar ditt arbete väl.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:
Daniel Blomgren, klinikchef. Telefonnummer 010-244 81 65 alt e-post daniel.blomgren@rjl.se

Marita Helgesson, klinikkoordinator. Telefonnummer 010-244 81 68.

Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb