Psykolog

Barn- och ungdomshälsan i Huskvarna

Vi söker dig som vill vara med och främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar! I det dagliga arbetet värnar vi om ett gott samarbete, kollegialt stöd och ett engagerat ledarskap.

Mottagningen vänder sig till barn och ungdomar från förskoleklass till och med 17 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Genom att ha ett helhetsperspektiv på barnets hela vardag kan vi göra stor skillnad med korta, riktade insatser som exempelvis samtalsbehandling och föräldrastöd.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du besitter goda kunskaper gällande barn och ungas psykiska hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling till barn och unga med psykisk ohälsa samt föräldrastöd. 

Vi erbjuder dig

Som psykolog på barn- och ungdomshälsan medverkar du till att stärka barn och ungas psykiska hälsa samt att ge stöd till föräldrar. Du kommer att få arbeta i ett team som stöttar varandra och har högt i tak. Vi ställer oss positiva till kompetensutveckling och vidareutveckling.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. 

Som anställd i Region Jönköpings län erbjuds du en rad förmåner som till exempel fri öppen sjukvård och friskvårdsbidrag.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du med behandling individuellt, i grupp och via nätet. Du ger individuella råd, stöd och behandling till barn och unga med lindrig psykisk ohälsa i tidigt skede, exempelvis vid oro, ångest, nedstämdhet, stress, psykosomatik och relationsproblem. Du ger även föräldrastöd samt samverkar med skola då detta bedöms vara av värde.
Du får vara med och fortsätta bygga upp vårt digitala stödprogram som riktar sig till föräldrar och ungdomar.

I dina arbetsuppgifter ingår att kartlägga barn och ungas psykiskas hälsa. Du gör kvalificerade bedömningar och arbetar vidare med relevanta behandlingsinsatser.

I arbetet, gemensamt med vårt tvärprofessionella team, ingår att samverka med andra barn- och ungdomsverksamheter inom region och kommun. Du kommer också att få möjlighet att medverka i länsövergripande processarbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i arbetet bör du ha en god förmåga att själv strukturera, planera och fokusera på ditt arbete. Du har ett stort intresse av arbete med barn, unga och deras familjer. Du är lugn som person och har en god förmåga att lyssna och kommunicera och är också bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.  Du tycker om att ge adekvata råd, har förståelse för hur andra tar till sig information och har förmågan att göra en bedömning om fortsatt kontakt. Vi ser gärna att du har ett nytänkande i arbetsrelaterade frågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Detta värderar vi högt

Vi värderar barnet och familjens delaktighet i ett gemensamt teamarbete med fokus på patientsäkerhet. Vi värderar också en öppen arbetsmiljö där medarbetarna får frihet att utvecklas under eget ansvar.

Så här gör du om du är intresserad

För att veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Elofsson, enhetschef,  tfn 010 242 9671.

Sista ansökningsdag är den 5 oktober 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb