Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vill du jobba i ett glatt härligt team och samtidigt utvecklas individuellt och ansvara för egna uppgifter då söker vi just dig. #sverigesviktigastejobb

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare med kodningsutbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket samt av arbete i Cosmic är det meriterande, men inte ett krav. Tjänsten är vikariat på ett år, på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Vi har en god sammanhållning, använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och ansvarar för utveckling. Här får du jobba med det du är utbildad för! Våra arbetstider är förlagda till dagtid, måndag – fredag, där stor flexibilitet av arbetstid är möjlig. Det erbjuds även möjlighet att arbeta hemifrån när verksamheten tillåter.
Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen!
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du arbetar mot målet att ge god service åt andra yrkeskategorier samt vara en del i arbetsgruppen. Du får bland annat arbeta med sedvanliga vårdadministratörsuppgifter såsom skrivning i olika journalsystem, receptionsarbete och övrig administrativ skrivning såsom protokoll, PM, rutinbeskrivningar och manualer. Egna ansvarsuppgifter ingår.  I tjänsten ingår det att arbeta i olika system, bland annat Cosmic, Obstetrix och Gynop.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt och som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt som du tycker om att jobba självständigt ska du kunna arbeta bra tillsammans med andra kollegor. Du bör vidare vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och ha ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi vill även att du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och försöka hitta lösningar som passar verksamheten bäst.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här säger dina blivande kollegor om sitt arbete

På kvinnoklinikens administrativa enhet har vi bra sammanhållning i gruppen och är en bra arbetsgrupp. Vi hjälps åt och stöttar varandra. Vi har varierande arbetsuppgifter där vi också har möjlighet att utvecklas individuellt. Vi respekterar varandra och delar gärna med oss av den kunskap vi har. Du får en lång och välplanerad introduktion. Vi har varierande arbetstider och flexibla arbetsuppgifter.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Pia Fältmars, 010-243 57 28. Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb