Arbetsterapeut/rehabkoordinator

Smålandsstenars vårdcentral

Vill du få möjlighet att jobba med primärvård i utveckling och i en roll där du kan påverka? Välkommen till Smålandsstenars vårdcentral!
 
Vi söker
Dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill ha ett varierande arbete! En viss del av tjänsten innefattar även rollen som rehabkoordinator. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde 2021-01-01, eller enligt överenskommelse, till och med 2021-12-31. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. 

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete som består av olika uppdrag men med arbetsterapi som bas. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård.
Möt en trevlig och kompetent personalgrupp och en god arbetsmiljö i fräscha lokaler.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut inom primärvården får du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning såsom handrehabilitering, smärta- och stresshantering, aktivitetsbedömningar och demensutredningar i team. Behandlingar sker i form av enskilda patientmöten men i vissa fall även i grupp. Det finns möjlighet att ytterligare utveckla arbetsterapin på Smålandsstenars vårdcentral. Som rehabkoordinator arbetar du med sjukskrivna patienter, där du stödjer rehabiliteringen genom kontakter med Försäkringskassan, arbetsgivare och sjukskrivande läkare.    
Vi är en del av Bra Liv och samarbetar med vårdcentralerna i vårt närområde.

För att du ska trivas hos oss
Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor, och ha ett gott bemötande gentemot alla du möter i din roll. I rollen som rehabkoordinator behöver du kunna upprätthålla bra relationer till flera externa aktörer, vilket kräver ansvarstagande och ett professionellt förhållningssätt.

Detta värderar vi högt
Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar. Vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter! Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 30 september. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta enhetschef Ann-Charlotte Andersson 010-244 22 89 alt. ann-charlotte.andersson@rjl.se
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut/rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb