Skötare

Rättspsykiatrin, avdelning C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker dig som vill bidra med din personlighet och dina erfarenheter till vår rättspsykiatriska avdelning. Välkommen att söka till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av rättspsykiatri eller annan psykiatrisk tvångsvård är detta ett stort plus.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med tillträde efter överenskommelse. Arbetstid dag/natt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra arbetsplats genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Rättspsykiatrin i Jönköping består av en slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser samt en öppenvårdsenhet. På enheten arbetar sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, kurator, psykolog och läkare.

Tjänsten avser arbete på vårdavdelningen. Vi arbetar i team där du som skötare är en del av omvårdnadsarbetet tillsammans med sjuksköterska och andra professioner.

Inom rättspsykiatrin försöker vi skapa en lugn och trygg vårdmiljö för våra patienter och medarbetare. Våra lokaler ligger i anslutning till länets psykiatriska intensivvårdsenhet, PIVA, som vi har ett tätt samarbete med.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som är tillmötesgående och uppmärksam. Vidare är du trygg och stabil och tar ansvar för dina uppgifter. Då du kommer att möta många olika människor och är det viktigt att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ulrika Wendel Hagstedt, 010-242 31 47 eller biträdande vårdenhetschef Linda Holm 010- 242 30 76.

Sista ansökningsdag är 30/9 men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb