Timanställda till Ambulanssjukvården

Ambulanssjukvården, Region Jönköpings län

Vill du stå i frontlinjen för sjukvården i Region Jönköpings län? Det är här det händer! Tillsammans med 200 kollegor får du nu möjligheten att vara med och jobba för trygghet, tillgänglighet och professionalitet. Välkommen att söka jobb hos oss på Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län! 

Vi söker

Vi söker dig som arbetar deltid eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier. Vi söker både dig som är legitimerad sjuksköterska och dig som är utbildad ambulanssjukvårdare. Du kan även ha erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du blåljusbehörighet ser vi det som positivt. 

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du som söker behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift. Har du kunskaper i språk utöver svenska och engelska är detta ett plus. 

B-körkort är ett krav, och vi ser gärna att du som söker även har körkort med C-behörighet. 

Som ett led i rekryteringsprocessen kommer gemensamma tester att genomföras. Testerna består av fysiska tester, bilkörning samt intervju. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en timanställning där du är flexibel och arbetar utifrån hur behovet i verksamheten ser ut. Genom en timanställning hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket driven och spännande organisation - Det är hos oss det händer!
För rätt person finns även goda möjligheter till fortsatt anställning inom ambulanssjukvården. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som timanställd på ambulanssjukvården förväntas du ha hög arbetsmoral och tvekar inte att hoppa in med kort varsel för att täcka verksamhetens bemanningsbehov.
Du utgår från ett av Region Jönköpings läns tre ambulansområden som består av Öster, Norr och Söder. I detta ges du möjlighet att få arbeta på alla våra ambulansstationer i dessa områden, du tar varje chans till utveckling genom att hoppa in där det behövs. 

Arbetspassen förläggs på både dagar, kvällar, nätter och helger. En timanställning är en vid behovs-anställning och hur mycket du kommer att få jobba anpassas efter verksamhetens bemanningsbehov. Under semesterperioden ökar generellt behovet av timanställda och vi ser då gärna att du finns tillgänglig för arbete. 

För att du ska trivas hos oss

Vår verksamhet präglas av snabba tempoväxlingar, därför är att det är viktigt att du snabbt kan ändra ditt förhållningssätt och anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att planera och organisera arbetet utifrån de förutsättningar som råder. Du är lugn och stabil i stressade situationer och har en god förmåga att samarbeta med andra människor. Vi har alltid patienten i fokus, därför är det viktigt för oss att du prioriterar lyhördhet och ett gott bemötande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer höga krav på personlig mognad och gott omdöme. Mötet med patienten är vårt huvudfokus och särskilt viktigt här är att man har hög social kompetens och god empatisk förmåga.
Du är mycket engagerad i ditt arbete och vi värderar din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer:

  • Områdeschef Söder: Helena Östblom, 010-244 73 99
  • Områdeschef Norr: Fredrik Hegg, 010-242 28 05
  • Områdeschef Öster: Mats Kraft, 010-243 52 69
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du även välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Moa Yngve, 010-242 11 39, eller rekryteringsspecialist Jessica Glimberg, 010-242 11 37. 

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 25 oktober. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Timanställda till Ambulanssjukvården Tillbaka till lediga jobb