Sommarjobb, ambulanssjukvårdare

Ambulanssjukvården, Region Jönköpings län

Vill du arbeta inom en driven och spännande organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö? Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län! Vi söker medarbetare till något av våra tre ambulansområden i Norr, Söder och Öster.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad ambulanssjukvårdare eller tar examen under våren 2021, alternativt undersköterska med tidigare erfarenhet av ambulanssjukvård. Du är en van förare och har som lägst B-körkort. Du har bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Som ambulanssjukvårdare under sommaren arbetar du tillsammans med en van ambulanssjuksköterska.

Tester inför semestervikariaten anordnas varje år, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testerna sker vid flera tillfällen. Uttagningen består av fysiska tester, bilkörning samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2021. För att bli erbjuden ett semestervikariat krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Har du lätt för att lära dig apparatur och kan hantera medicinsk teknisk utrustning är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Att arbeta inom ambulanssjukvården ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Mötet med patienten är det viktigaste för oss vilket ställer stora krav på social kompetens och god empatisk förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer, se nedan. 

  • Områdeschef Söder: Helena Östblom, 010-244 73 99
  • Områdeschef Norr: Fredrik Hegg, 010-242 28 05
  • Områdeschef Öster: Mats Kraft, 010-243 52 69
Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2021. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Sommarjobb, ambulanssjukvårdare Tillbaka till lediga jobb