Tandsköterska, Vaggeryd Folktandvård

Vaggeryd Folktandvård

På Vaggeryd Folktandvård blir du en del av ett kompetent och härligt gäng som trivs bra med varandra. Vi ger våra patienter bästa möjliga vård med modern utrustning i fina lokaler. Till vår klinik är alla välkomna oavsett behandlingsbehov och vi bemöter stora som små med omtanke och närvaro för ett personligare omhändertagande. Vår klinik bedriver till stor del hälsofrämjande tandvård och är aktiva med extern verksamhet i kommunens skolor.

Vi söker nu en tandsköterska som vill bli en del av vår klinik! Vill du veta mer om oss? Klicka dig vidare till Jobba hos Vaggeryd Folktandvård. 

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av yrket eller av annat vårdyrke där du har arbetat med människor. Vi ser gärna att du har datorvana samt erfarenhet av journalsystemet T4. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss inom Folktandvården, Region Jönköpings län, finns introduktionsprogram för alla yrkeskategorier. Som ny medarbetare på vår klinik får du en individanpassad introduktion med god handledning. Vi tycker att kompetensutveckling är viktigt och erbjuder bland annat ett gediget utbildningsprogram samt nära samarbete och kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss bemöter och behandlar du barn och vuxna patienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar med alla de arbetsuppgifter som faller inom en tandsköterskas kompetensområde där du förväntas att både arbeta i team och assistera tandläkare och tandhygienist, samt ha egna patienter. Du utför bland annat munhälsokontroller och fissurförseglingar samt hjälper till med sterilarbete, receptionsarbete och delegerat arbete. Det kan även vara aktuellt att arbeta med den externa verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är trygg och stabil i dig själv och i din yrkesroll. När vardagen får ändrade förutsättningar ställer du med lätthet om. Du har inga problem med att arbeta självständigt och planerar och organiserar själv ditt arbete på ett effektivt sätt.

På vår klinik arbetar du i en stimulerande miljö med mycket patientkontakt. Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten med kollegor såväl som med patienter.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Michael Trollstad, 076-724 58 46 eller klinikkoordinator Helén Rydmarker, 010-244 06 25.

Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Vaggeryd Folktandvård Tillbaka till lediga jobb