PTP-psykolog

Regionövergripande, Region Jönköpings län

Vi erbjuder dig

PTP-programmet i Region Jönköpings län är ett gediget program som såg dagens ljus första gången 2001. Sedan dess har vi år efter år kunnat vässa det till den väloljade process det är idag. Trots att vi har PTP-platser runt hela länet så träffas vi alla varje månad för föreläsningar och workshops med kunniga föreläsare och erfarna psykologer. En gång varje år bjuds också alla handledare in för något vi kallar Mentorsdagen.

Blir du sugen på att se hur dina PTP-kollegor har det så finns självklart också möjligheten till studiebesök hos andra verksamheter. Startdatum för din PTP-tjänstgöring bestämmer du och aktuell chef. PTP-programmet har inget start- och slutdatum, utan är ett rullande schema som alla nya PTP-psykologer hoppar på. Det innebär att du kommer få träffa PTP-psykologer som är i starten av sin utbildningsanställning, men också de som har varit med lite längre.

Mer information om Regionens PTP-program hittar du här.

Så här gör du om du är intresserad

Nedan ser du de verksamheter som just nu söker en PTP-psykolog. Tjänsterna tillsätts löpande och söktrycket brukar vara högt så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Listan med lediga PTP-tjänster uppdateras om ytterligare verksamheter ansluter. Ange i din ansökan var du är intresserad av att vara och varför, samt vilken inriktning du är intresserad av: KBT eller PDT. Vi önskar även att du bifogar utdrag på avklarade kurser, examensbevis eller beslut från socialstyrelsen. 

På grund av Covid-19 kan intervjuer komma att ske över Skype.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken

1 plats mottagningen, Jönköping
1 plats anorexienheten, Jönköping

Här arbetar psykologer med kvalificerat bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du arbetar tillsammans med teamet i nära samverkan med skola, socialtjänst och andra vårdgivare.
Läs mer om barn- och ungdomspsykiatriska kliniken här.

Barnhälsovården

1 plats, Jönköping
Inom Barnhälsovården arbetar psykologerna utifrån ett folkhälsoperspektiv och har i uppgift att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa hos blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna.
Läs mer om barnhälsovården här.

Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta:
HR-partner, Emelie Hultman, emelie.hultman@rjl.se, 010-242 23 15.
Rekryteringsspecialist, Lisa Hedberg, lisa.hedberg@rjl.se, 010-242 11 86. 
Studierektor för PTP-programmet, Linda Viberg, linda.viberg@rjl.se, 010-242 28 31.

Sista ansökningsdag är den 15/11. Välkommen att göra din PTP hos oss!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb