Biträdande vårdenhetschef

Kirurgavdelning A och B, Jönköping

Välkommen till kirurgkliniken och våra två avdelningar på Länssjukhuset Ryhov! Då vår nuvarande biträdande vårdenhetschef går vidare till annan chefsbefattning på kliniken söker vi efter en efterträdare. Kom och arbeta hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som biträdande vårdenhetschef på kirurgavdelning A och B. Du är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av personalfrågor, arbetsmiljö och patientsäkerhet. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Som biträdande vårdenhetschef får du en utvecklande tjänst med möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor på avdelningarna! Tjänsten är ett tidsatt heltidsförordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession med ömsesidig omprövning.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I ditt arbete som biträdande vårdenhetschef kommer du att arbeta med förbättringsarbete på avdelningarna tillsammans med vårdenhetscheferna. I arbetsuppgifterna ingår administration i personalhanteringssystemet Heroma, bemanningsplanering, avvikelsehantering, vårdutveckling samt mentorskap för nyutbildad personal. 

För att du ska trivas hos oss

I din roll har du kraft att driva utvecklingsarbetet på avdelningarna och kan bistå vårdenhetscheferna i frågor som kan uppstå. Du visar initiativförmåga, samarbetar bra med andra och har god planeringsförmåga. Att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt ser vi som positivt. Som person är du lyhörd, tydlig i dina budskap och har en god kommunikativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Elisabeth Sjödelius, tfn: 010-242 13 90 eller vårdenhetschef Wiktoria Edvinsson, tfn: 010-242 13 10 för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2020. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb