Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Välkommen att bli en del av vår kompetenta och engagerade arbetsgrupp! Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer vara en del i ett kollegialt samarbete.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse av neurologi och stroke. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram tom 2021-08-31, med start enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap samt goda utvecklingsmöjligheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär arbetsterapeutisk bedömning och behandling av patienter inom nervsystemets sjukdomar. En viktig del av arbetet är utredning av aktivitetsförmåga och kognition. I arbetet ingår även utprovning och förskrivning av hjälpmedel.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete. Du är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar att få utvecklas i sin profession och vill bidra till klinikens utveckling och framtid. Vi på Rehabiliteringscentrum eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Charlotte Jansson tfn 010-242 250.

Sista ansökningsdag är den 28 oktober 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb