Säkerhetssamordnare

Område sjukhusstöd, Verksamhetsstöd och service

Vågar du anta nya utmaningar?
Ser du möjligheter snarare än hinder?
Är du handlingskraftig?
Kan du engagera och inspirera?
 
Då kanske detta är jobbet för dig!

Vi söker

Verksamhetsstöd och service söker en säkerhetssamordnare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Du som söker har lämplig högskoleutbildning kopplat till säkerhet och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av liknande arbete och god kunskap om säkerhetsskyddslagstiftningen, andra tillämpliga författningar och standarder inom området. Du har god kunskap och erfarenhet av brandskyddsarbete.
B-Körkort är ett krav.

Anställningen kommer att bli aktuell för placering i säkerhetsklass varför svenskt medborgarskap är ett krav. Säkerhetsprövning med registerkontroll och säkerhetssamtal kommer att göras före anställning. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande uppdrag där du som säkerhetssamordnare får arbeta nära alla verksamheter inom Region Jönköpings län. Huvudsakliga ansvarsområden är allmän säkerhet, hot- och våld och systematiskt brandskyddsarbete. Du håller i en del utbildningar inom t ex hot och våld och planerar och samordnar brandutbildningar för deltagare inom Region Jönköpings län. Arbetet innebär även omfattande samverkan med regionens säkerhetschef, beredskapschef, bevakningsenhet, väktarbolag, Polis och Räddningstjänst.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säkerhetschef och säkerhetssamordnare. Din närmaste chef är områdeschef för Sjukhusstöd.

För att du ska trivas hos oss

Som en lagspelare i vårt team bidrar du med hög samarbetsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt och prestigelöshet till att vi når våra gemensamma mål. Du är serviceinriktad med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
Du har en mycket god kommunikativ förmåga såväl i tal som i skrift, god svenska är ett krav. Du leder utan problem möten och workshops i syfte att lära och utbilda organisationen inom säkerhetsområdet. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du ser möjligheterna i förändringar och är stabil och kontrollerad i pressade situationer. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Gunnel Svedeskog Karlsson, tfn 010-242 41 67, 070-589 87 65, säkerhetschef Elias Hammarlund, tfn 0722-187246.
Sista ansökningsdag är den 1 november. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Säkerhetssamordnare Tillbaka till lediga jobb