Distriktsläkare

Mullsjö vårdcentral

Vi söker

Vi söker en distriktsläkare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras efter dina önskemål. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Vi erbjuder dig

Du får en individuell introduktion och erbjuds möjlighet till både individuell och gemensam kompetensutveckling inom Vårdcentralerna Bra Liv. Vi har samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, vilket gör det möjligt att utvecklas inom olika områden.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök. Vi har också en Närakut där vi arbetar i team runt våra akuta patienter samt sköterskemottagningar och ansvar för särskilt boende med mera. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Kravet för tjänst som distriktsläkare är legitimation som allmänspecialist samt B-körkort.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Att du är positiv och har lätt för att samarbeta med kollegor ser vi som en förutsättning för att du ska trivas och bidra till en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, 010-242 47 12 alternativt 070-553 96 53. Sista ansökningsdag är den 30 oktober 2020. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb