Undersköterska

Kirurgavdelning C, Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett intresse av kirurgisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av vårdavdelningsarbete inom kirurgisk vård. 

Vi erbjuder dig

  • En tillsvidareanställning, heltid, dag/kväll och helg enligt schema
  • Introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • Tillgång till friskvårdsaktiviteter och fri öppensjukvård
  • En trevlig arbetsplats med möjlighet till utveckling i din roll
Projektet 80-20 ger dig stora möjlighet till både verksamhet och personlig utveckling på din arbetstid. Det innebär att du kommer arbeta 80 procent kliniskt i vården och 20 procent till utveckling av verksamheten samt personlig utveckling, där du både kan bidra till förbättringar på arbetsplatsen och få en kontinuerlig och schemalagd kompetensutveckling.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård. Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss

Tillsammans med dina kollegor arbetar du alltid med patienten i fokus och med en hög känsla för bemötande och service. Du är en god medarbetare och trivs med att arbeta i en miljö där det plötsligt kan uppstå akuta situationer. Som person är du lugn och stabil, uppmärksam och tillmötesgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschefer
Malin Hedtjärn: 010-243 53 65
Ann Aulin: 010-2435355
Anna Fors: 010-2435375
Ulrika Parmö: 010-2435385 för frågor om tjänsten! 

Sista ansökningsdag är den 1 november 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb