Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Vårdenhet G, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du intresserad av neurologi, stroke och geriatrisk vård och vill arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Arbeta på en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Då har vi jobbet för dig! 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med oss på Höglandssjukhuset. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du chans att växa i din roll som sjuksköterska. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt. Vi lär oss ständigt av varandra och ser fram emot att få in nya idéer och ny kompetens från vår nya kollega! För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Utöver detta finns möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Enhet G är en akutvårdsavdelning inom medicin- och geriatrikkliniken. Vi arbetar med flera olika patientgrupper, såsom stroke och neurologiska sjukdomar. Sedan drygt ett år tillbaka har enheten även en geriatrisk profil för akutgeriatrisk vård. Detta utgör en mix av urakut omhändertagande som trombolys vid hotande eller befäst hjärninfarkt samt rehabiliteringsarbete och spännande utredningsfall. Teamarbete är ett arbetssätt som vi värderar högt och där sjuksköterskan har en nyckelfunktion.

För att du ska trivas hos oss

Tror vi att du är en glad och positiv person som har ett genuint intresse för geriatrik, infektion, omvårdnad och akutsjukvård med neurologiskinriktning och som ser glädjen och möjligheterna i att arbeta på en klinik där utveckling är i fokus.
Du är ansvarstagande, lojal, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla vården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo.  Vi önskar att du ställer dig positivt till att arbeta i en organisation i förändring, där du själv gärna medverkar till vård- och verksamhetsutveckling och därmed utvecklas i din roll som sjuksköterska Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Birgitta Stenbäck, 010-243 45 05.
Sista ansökningsdag är den 1 november 2020. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb