Verksamhetscontroller

Kansliavdelningen

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med utredning och granskning i en tjänst som ansvarig för internkontroll i Region Jönköpings län. I tjänsten ingår även ett övergripande ansvar som dataskyddsombud. Tjänsten gäller tillsvidare och är på heltid, med placering i Regionens hus i Jönköping.
Start enligt överenskommelse.

Du har för området en relevant högskoleutbildning, som exempelvis Offentlig förvaltning, Statsvetenskap, Civilekonom, Revisor eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, alternativt arbetslivserfarenhet motsvarande samma kompetens.

Meriterande är om du har goda kunskaper i förvaltningsrätt och kommunalrätt eller tidigare erfarenhet av myndighetsutövning.

Vi erbjuder dig

Ett spännande och utvecklande arbete då vår verksamhet kontinuerligt arbetar med utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare där du som medarbetare ska uppleva att du utvecklas och stimuleras i din roll. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I rollen kommer du att arbeta med följande:

  • Ta fram årliga internkontrollplaner samt följa upp dessa, vilket innefattar utredning och granskning av all verksamhet inom regionen.
  • Säkerställa att fastställda mål, beslut och riktlinjer som förankrats i styrelsen och nämnderna, uppfylls.
  • Avrapportera uppdrag till regiondirektör, styrelser och nämnder.
  • De uppgifter som åligger ett dataskyddsombud, dvs. information och rådgivning till organisationens personuppgiftsansvariga kring vilka skyldigheter som gäller enligt dataskyddsförordningen, bevaka att reglerna följs och fungera som kontaktperson för Datainspektionen.
  • Bidra med utvecklingsarbete och förbättringsförslag.
Du kommer tillhöra kansliavdelningen på Regionledningskontoret och ha ett stort eget ansvar. Som verksamhetscontroller kommer det krävas en god förmåga att kunna jobba självständigt och ta egna initsiativ då du verkar i rollen som verksamhetscontroller på egen hand. Då du kommer arbeta mot ett stort nätverk är det givetvis viktigt att du är öppen, trevlig och tillmötesgående samt har en professionell framtoning. I arbetet ingår även en hel del resande vilket ställer krav på innehavande av Körkort - behörighet B.

Detta värderar vi högt

Du är van att arbeta självständigt, har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du är objektiv, noggrann och saklig samt har en analytisk förmåga. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att presentera material både i tal och i skrift. Vår avdelnings målsättning är att vi i våra ansvarsområden ger kvalitativ god service till: Regionens politiska organ, avdelningar och funktioner som finns på regionledningskontoret, övriga förvaltningar, våra medborgare, andra myndigheter och externa aktörer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 8:e november. Välkommen med din ansökan. Vi kommer fortlöpande under ansökningstiden gå igenom ansökningar.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta kanslidirektör Siv Kullberg på 010-242 40 36. För fackliga frågor SACO, Dirk Jonker, 010-242 2835, Vision Ulrika Toftgård, 010-242 6588. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetscontroller Tillbaka till lediga jobb