Teamledare

Länstransporter

Vill du utvecklas i rollen som teamledare hos oss? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Länstransporter söker en teamledare till vår verksamhet inom transporttjänster med tillhörande fordon. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom transport och logistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha kunskap och några års erfarenhet av yrkesmässig trafik för godstransporter. Du ska ha kunskap och arbetat i Windows10 med tillhörande system. Har du dessutom medverkat i projekt är detta meriterande.

Körkort med behörighet B är ett krav då resor i arbetet förekommer. Högre körkortsbehörigheter och genomförda prov i yrkeskunnande för yrkesmässig trafik (Transportstyrelsen) är meriterande.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett stimulerande arbete med hög servicegrad i en god arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I rollen som teamledare medverkar du i planering, samordning och uppföljning av vår verksamhet inom transporttjänster och poolbilar. Du verkar för bra relationer med våra kunder, medarbetare och leverantörer.
Du kommer medverka i ledningen av verksamheten i tätt samarbete med områdeschef.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som teamledare är du serviceinriktad och har en vilja och förmåga att hjälpa andra med våra leveranser. Du är tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande vilket skapar goda relationer.
Vi tror att rätt person är noggrann i sitt arbetssätt, arbetar mot gemensamma mål och är kostnadsmedveten. Du är en trygg och stabil person som tycker om att se saker ur ett positivt perspektiv. Vi tror också att du är beredd på att hjälpa till med andra arbetsuppgifter som finns på arbetsplatsen, vid behov.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa områdeschef Jonas Milton, tfn 010-242 11 10 som gärna berättar mer.

Sista ansökningsdag är den 1 november 2020. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teamledare Tillbaka till lediga jobb