Sommarjobb, audionom

Audionommottagningen, Öron-, näs-, och halskliniken

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny passion. Det börjar med ett sommarjobb!

Vi söker
Vi söker audionomer till vår klinik under sommaren och hoppas på din ansökan!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder sommarvikariat på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsterna är förlagda till Jönköping, Nässjö och Värnamo.

Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Vi ger dig förutsättningar för att du ska ha en sjukt bra sommar hos oss. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. 

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär diagnostik och grundläggande hörselrehabilitering till vuxna individer i olika åldrar. Audionommottagningens enheter arbetar strukturerat och har ambitionen att utveckla verksamhetens kvalitet och evidens i alla processer.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad audionom eller audionomstudent med avslutad termin 4. Du ska som T4 student ha godkänd kurs i mätdiagnostik. Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i ditt arbete. Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Emma Falk, telefon 010-242 17 25. Ange i din ansökan vilken ort, Jönköping, Nässjö eller Värnamo, som du i första hand är intresserad av att arbeta på.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2021.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb, audionom Tillbaka till lediga jobb