Utbildningsanställning för sjuksköterskor

Region Jönköpings län

Är du redo för nästa steg? Hos oss får du möjlighet att studera till specialistsjuksköterska med lön!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse av att utvecklas i din roll. Vi har behov av specialistutbildade sjuksköterskor i flera olika inriktningar. Just nu har vi stort behov inom operation, intensivvård, anestesi, barnmorskor, hälso- och sjukvård för barn och unga, distriktssköterskor, psykiatri samt ögon. Det finns också möjlighet till utbildningsanställning inom andra specialistinriktningar. En utbildningsanställning kan baseras på halv- eller helfartsstudier. 

Vi erbjuder dig

En utbildningsanställning innebär att du studerar till specialistsjuksköterska med bibehållen grundlön som gör att du inte behöver ta studielån eller göra avkall på ditt privatliv i form av ekonomiska bitar. Du blir även anställd i den verksamhet där du sedan ska arbeta som färdig specialistsjuksköterska vilket gör att du får möjlighet att lära känna arbetsplatsen och dina framtida kollegor. Att läsa en specialistutbildning är en investering i dig själv, en personlig kompetensutveckling du kan nyttja hela ditt arbetsliv.  

När det gäller vissa utbildningar har Region Jönköpings län avtal med lärosäten om VFU-placeringar, eftersom vi är angelägna om att dessa studiegrupper ska fyllas, prioriteras de före andra utbildningsorter. En förutsättning för utbildningsanställning är att du antagits till utbildningen. För sökande med kursstart höstterminen 2021 gäller dessa lärosäten:

  • Barnmorskeprogrammet – Linköpings universitet, studiegrupp Jönköping och Linköping med VFU i Region Jönköpings län
  • Specialist­sjuk­sköterske­program, inriktning operationssjukvård - Linneuniversitetet, studiegrupp Jönköping
  • Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning intensivvård - Linköpings universitet, studiegrupp Jönköping
  • Specialistsjuksköterskeprogrammet inriktning mot anestesisjukvård- Linköpings universitet, studiegrupp Jönköping
  • Specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktsköterska - Jönköping University
  • Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård - Linköpings universitet, studiegrupp Jönköping
  • Specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. – Jönköping University

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Någon av våra rekryteringsspecialister: Karin Andrén, karin.andren@rjl.se, Arijana Jazic, arijana.jazic@rjl.se, Josefine Malmsten, josefine.malmsten@rjl.se.

För frågor gällande distriktssköterska: Sara Nilsson, biträdande HR-chef, sara.b.nilsson@rjl.se. Gällande verksamhetsområde medicinsk vård: Camilla Kraft, HR-partner, camilla.kraft@rjl.se. Gällande psykiatrisjuksköterska: Emelie Hultman, HR-partner, emelie.hultman@rjl.se

Så här gör du om du är intresserad

Du söker både en specialistutbildning på www.antagning.se samt utbildningsanställning i ansökningsformuläret via länken nedan. I din ansökan till oss önskar vi att du i ditt personliga brev kort motiverar varför du söker en utbildningsanställning. Vi önskar även att du ansöker med ett komplett CV. Sista ansökningsdag är den 15 mars 2021, vilket även är sista ansökningsdag för utbildning på högskola och universitet. Välkommen att söka utbildningsanställning!

Sök jobbet som Utbildningsanställning för sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb