Sommarjobb, vaktmästare

Närservice Jönköping

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då ska du söka sommarjobb som vaktmästare till vår verksamhet, Närservice Vaktmästeri Ryhov!

Vi söker

Inför sommaren söker vi nu vaktmästare inom Närservice. Tjänsterna avser semestervikariat på heltid, helgtjänstgöring kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med allmänt förekommande arbetsuppgifter inom ett vaktmästeri, såsom transporter, godshantering, avfalls­hantering, posthantering, service m.m. Truckkörning och tunga lyft förekommer dagligen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Malin Danielsson, tfn 010-242 11 19.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss! Sista ansökningsdag är den 30 april.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb, vaktmästare Tillbaka till lediga jobb