Specialistläkare/ST-läkare inriktning allergologi

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är specialistläkare med inriktning allergologi eller som är specialist/i slutet av din ST-utbildning inom exempelvis allmänmedicin, internmedicin, endokrinologi eller öron-, näs-och halssjukdomar.

Vi erbjuder dig­

Vi erbjuder dig en introduktion anpassad efter din tidigare erfarenhet. På kliniken finns ytterligare en specialist inom allergologi, som du kommer att ha ett tätt samarbete med och det finns goda möjligheter till forsknings- och utvecklingsarbete på kliniken. Kliniken har ett nära samarbete med universitetssjukhuset i Linköping. 
Är du ST-läkare erbjuder vi utbildningsprogram och handledare.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. Delad tjänst med annan specialitet kan vara aktuellt om du redan är specialist inom något av tidigare nämnda områden.
Region Jönköpings län har tillgång till ett antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I rollen som allergolog kommer du att arbeta med utredning, behandling och uppföljning av patienter med allergologiska frågeställningar. Allergimottagningen ingår i sektionen för lungmedicin men samarbete sker också med övriga sektioner på medicinkliniken.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som värdesätter ett teambaserat arbetssätt och verkar för ett gott samarbetsklimat på vår klinik. Du är kvalitetsmedveten, visar gott omdöme och är trygg i din roll. Vi värdesätter förmåga att planera och prioritera ditt arbete och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Eva-Lena Enell, verksamhetschef medicinkliniken, Jönköping
Tel: 010-242 63 44
E-post: eva-lena.enell@rjl.se

Maria Stendahl, läkarchef, sektionschef njurmedicin
Tel: 010-24 290 90
E-post: maria.stendahl@rjl.se

Patrik Nordenfelt, överläkare, lung- och allergimottagningen
Tel: 010-242 93 21
E-post: patrik.nordenfelt@rjl.se

Magnus Kentson, överläkare, lungmedicin
Tel: 010-242 19 77
E-post: magnus.kentson@rjl.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar den senast den 31 augusti  2022 men urval och intervjuer kan komma att ske kontinuerligt under sommaren, så vänta inte med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare/ST-läkare inriktning allergologi Tillbaka till lediga jobb