Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet E, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller rutinerad, och som vill arbeta med hos oss på medicinsk vårdenhet E på Höglandssjukhuset i Eksjö. Tjänsten som vi har möjligheten att erbjuda dig är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100%. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en vardag där du får vara självgående och ta ett stort ansvar för att planera den dagliga verksamheten tillsammans med ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Hos oss får du möjligheten att bli en del i vårt sammansvetsade och härliga team på en avdelning som kännetecknas av en atmosfär som präglas av trygghet, glädje och gemenskap. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. 

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här.

Det här får du arbeta med

På medicinsk vårdenhet E vårdas patienter med diabetes och endokrinologiska sjukdomar, njursjukdomar, hematologiska och allmänmedicinska sjukdomar. Att ansvara för omvårdnad, ta prover, ge injektioner och läkemedel är vanligt förekommande arbetsuppgifter och som sjuksköterska har du ett stort fokus på medicinsktekniska uppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du noggrann och tar ansvar för dina uppgifter samt driva ditt arbete som sjuksköterska vidare. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Utöver detta har du god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter samt att du är självgående person som självständigt strukturerar dina arbetssätt. Vi ser gärna att du är trygg i din roll som sjuksköterska och har lätt för att särskilja det personliga från det professionella. Du är en självgående person som själv kan planera och strukturera dina arbetssätt men också flexibel och kan anpassa ditt syn- och förhållningssätt. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Mona Ottosson, 010-243 44 05.
Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb